Samenwerken?

U vraagt - ik schrijf.

Dat is simpelweg het idee. Tot nu toe heb ik voornamelijk blogs geschreven. Eerst vanuit mijn eigen perspectief, over onderwerpen die mij op dat moment aanspraken. Dingen die mij bezig hielden. Momenteel schrijf ik ook blogs en andere teksten in opdracht. Ik krijg het onderwerp aangeleverd, en een aantal steekwoorden of tussenkoppen. Het aantal gewenste woorden en daar maak ik een verhaal van.

U vraagt - ik schrijf. U wilt iets op papier hebben, of dat nu een blog, nieuwsbericht, reclametekst, persoonlijk verhaal of totaal iets anders is. Dat kan ik voor u doen. Ook redigeren, teksten uittypen en teksten in SEO aanleveren behoort tot de mogelijkheden. Andere wensen? In overleg is veel mogelijk. 

 

 

Meer informatie of samenwerken? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier en u hoort zo snel mogelijk van mij.

Mijn werk

Hieronder staan een aantal voorbeeldartikelen die ik in opdracht geschreven heb, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze artikelen staan gepubliceerd op verschillende websites, u wordt hier naartoe doorgelinkt.