Onze blauwe buggy

Gepubliceerd op 26 januari 2023 om 22:51

Onze lieve blauwe buggy gaat binnenkort voor het laatst met ons mee op vakantie.

Zes jaar geleden voegden wij onze blauwe buggy toe aan ons gezin. Deze buggy kon helemaal plat, zodat je kindje lekker kon slapen. Theoretisch gezien ja, want in onze blauwe buggy zijn in die 6 jaren welgeteld twee dutjes gedaan. Ze hebben indruk gemaakt, die dutjes; het eerste slaapje was op Ameland, het tweede in Zweden. Onze kinderen zijn te nieuwsgierig om te slapen in de buggy. Stel je voor dat je iets mist!

En in deze blauwe buggy snap ik dat wel. Want deze buggy is op veel leuke plekken geweest.

De eerste reis ging naar een eiland waar hij zich zeker thuis zou voelen. Menorca, ook wel “buggy eiland” genoemd. Dit was onze eerste vliegvakantie met baby.

Daarna volgden familieweekendjes naar Ameland, Limburg, de Veluwe en Zuid-Holland. De buggy zag wilde dieren in Wildlands, Nordhorn, Ouwehands Dierenpark, Dierentuin Amersfoort, Aquazoo Leeuwarden en de Apenheul. Hij kwam op De Zaansche Schans, verschillende kinderboerderijen en op allerlei vakantieparken.

Ook mocht hij mee naar Oostenrijk, Tsjechië, Zweden, Duitsland en Italië. De andere wandelwagen was maar wat jaloers op onze blauwe buggy. Hij was duurder, stabieler en stond daar maar in de gang. Terwijl de blauwe buggy mee mocht naar alle leuke uitjes. Simpelweg omdat hij minder ruimte innam. Sta je dan met je goeie gedrag.

En nu staat de blauwe buggy aan de vooravond  van zijn laatste reisje. Over twee maanden mag hij mee naar Turkije. De maand ervoor nog een weekendje naar vakantiepark de Molenwaard. En daarna is het werk ongeveer gedaan met de uitjes voor onze blauwe buggy. Myrah wil er bijna niet meer in. Wil constant lopen, maar op een druk vliegveld mag ze nog even fijn in de gordels van onze blauwe buggy.

Hopelijk vindt onze trouwe blauwe vriend daarna een fijn nieuw thuis. Waar hij nieuwe avonturen mag beleven. Waar een kindje misschien wèl gaat slapen in de platte slaapstand. Voor nu ligt onze blauwe buggy nog even veilig in de kofferbak van de Volvo. Maar het einde is in zicht. En tja, het blijft toch je buggy hè?


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.